Opis
Kot vemo, je pelinovo vino eno od Hildegardinih najboljših krepčil za ohranjanje in izboljšanje zdravja. Zaradi vsestranskega učinka spada k univerzalnim pripravkom.
Kot pravi sv. Hildegarda:
»Ko je pelin svež, ga zmečkaj, iztisni sok skozi krpo. Skuhaj nalahno vino z medom in vlij ta sok v vino, da z okusom prepoji vino in med. Pij to od maja do oktobra vsake tri dni na tešče in hladno: potlači bolečino v ledvicah in melanholijo v tebi, zjasni oči, krepi srce, ne dovoli, da bi pljuča oslabela, pogreje želodec, očisti črevesje in naredi dobro prebavo.«
Iz knjige Medicina svete Hildegarde, str. 85.
Številne pozitivne izkušnje pričajo o izboljšanju imunosti, boljšemu splošnemu počutju po celotni pelinovi kuri.
Sveta Hildegarda: “Pelin je zelo vroč in zelo močan. Je glavno zdravilo za vse bolezni.” Razstrupljanje s Hildegardino majsko kuro:
– Ne dovoli, da bi vaša pljuča oslabela
– Krepi imunski sistem
– Krepi energijo ledvic
– Razbistri oči
– Razsvetli um
– Pogreje želodec
– Čisti črevesje in omogoči dobro prebavo
– Krepi energijo srca
Pelinovo vino je izdelano iz: BIO pomladnega soka pravega pelina (Artemisia absinthum), dobrega BIO vina iz Avstrije, iz najboljšega BIO medu.
Majska kura prinese veselje do življenja, zato uporabite tudi vi ta pelinov zaklad, ki uravnovesi črevesno floro, izboljša prebavljanje maščob, kar zmanjša nagnjenost k alergijam. S tem je že narejen prvi pomemben korak k Naravi.