VSEBINA

Ali ste vedeli, da z uporabo moxe na določenih točkah na telesu krepimo imunski sistem?

Vabimo vas na tečaj varne uporabe moxe, ki ga vodi avtorica prve slovenske knjige o uporabi moxe, Veronika Plantan.

Predznanje ni potrebno, ker bomo vsak primer posebej preučili.
Vse več ljudi kupuje moxo in jo uporablja doma, kar je sicer zelo dobro, vendar opažamo, da je uporaba velikokrat napačna. Pri uporabi moxe je nujno vedeti, a je v telesu res prisoten mraz in kje. V veliko primerih se moxa ne sme uporabljati, ker lahko poslabša stanje in posledice se ne pokažejo takoj.

Zato smo ponovno pripravili tečaj o varni uporabi moxe.

Moxa se v kitajski medicini uporablja nasploh za dvig energije in odstranjevanje mraza iz telesa ter vetra. Na primer pri Bisindromu – bolečinah, ki se selijo po telesu, je vzrok veter, mraz in vlaga. Moxa greje kanale, izboljšuje cirkulacijo krvi. Moxa je odlična za dvig imunskega sistema, kjer jo uporabimo na treh glavnih točkah za dvig energije. Poleg tega tudi razstruplja telo.

Na tečaju se boste med drugim naučili, katere točke so primerne za moxanje pri težavah z želodcem in prebavo (zaprtje, diareja), pri vnetju mehurja in ledvic, urinski inkontinenci, težavah, povezanih z ženskimi organi (menstruacija, neplodnost, menopavza), revmatoidnem artritisu hladnega tipa, raznih mialgijah, atrofijah, bronhitisu in drugih težavah dihalnega sistema, kot je astma, razen pri ekscesni astmi, tinitisu,

Zelo uporabna je moxa v kombinaciji z ventuzami pri lumbalnih bolečinah, tudi diskus hernii, enurezi, impotenci, za teniški in golfski komolec, zamrznjeno ramo in pri številnih drugih težavah in poškodbah lokomotornega sistema, …

Predstavljen bo tudi osnovni mehanizem nastanka teh težav in njihov vzrok ter s čim so povezani različni glavoboli. Le z razumevanjem vzrokov lahko krenemo po poti ozdravitve. Naučili se boste prepoznavati sindrome mraza in vetra v telesu ter spoznali posebno toplotno terapijo pri depresiji in stresu.

Izvedeli boste tudi kakšno prehrano tradicionalne medicine priporočajo pri določenih bolezenskih stanjih.

CENA VKLJUČUJE:

CENA
– 79,00 EUR
– člani Zveze prijateljev sv. Hildegarde: 79,00 – 10% = 71,10 EUR.

ČAS
Sobota, 25. julija od 10:00 do 14:30.

KRAJ
Ljubljana.

CERTIFIKATI
Vsi udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi.

PLAČILNI POGOJI
Tečajnina se poravna pred začetkom tečaja. Mesto na tečaju imate rezervirano s plačilomTEČAJNINE. Prosimo, da pred nakazilom preverite ali so še prosta mesta za ta tečaj.

Vsa plačila se izvedejo na transakcijski račun št. SI56 6100 0002 1255 181. Prejemnik: Slovensko društvo Hildegardine medicine, naslov: Martjanci 60, 9221 Martjanci, Slovenija.  Sklica ni – vpišete 99. Namen: Moxa.