HILDEGARDINA KLINIKA – HIŠA ZDRAVJA IN MODROSTI SVETE HILDEGARDE

HILDEGARDINA SVETA MEDICINA

HILDEGARDINA BOŽJA  LEKARNA

ANALIZA OSEBNOSTI- PSIHOLOŠKA KODA

MAGNETIZEM – MAGIJA ŽIVLJENJA

Hiša nosi ime po znameniti Hildegard von Bingen, zdravnici, znanstvenici, arhitektki, glasbenici, učiteljici, teologinji, predstojnici benediktinskega samostana, ki je imel bolnišnico, filozofinji, tolažnici duše, svetovalki v najhujših stiskah, svetnici in učiteljici Cerkve.

Programi

 1. Izobraževanje (magnetizem, diagnostika obraza, moxa, ventuze, Hildergardina psihoterapija, ..)
 2. Individualno svetovanje, celostna diagnostika
 3. Srečanja Zveze prijateljev svete Hildegarde
 4. Tečaji (zdravilna hrana, rastline, priprava Hildegardinih zdravil, ..)
 5. Redna srečanja za vse, ki jih navdušuje modrost sv. Hildegarde
 6. Proti bolečinam z ventuzami in moxo
 7. Skupinske seanse z magnetizmom
 8. Skupina za pomoč s psihoterapijo po načelih sv. Hildegarde

Hišo zdravja in modrosti svete Hildegarde sta ustanovila zakonca Plantan, ki sta po dveh desetletjih študija in prakticiranja tradicionalne evropske medicine, starodavne umetnosti zdravljenja, starodavnih tekstov o zdravljenju, nastanku vsega, zakonitosti življenja, odkrivanju zastrtega, pozabljenega in z desetletji izkušenj svetovanja tudi pri najtežjih bolezenskih stanj, postala mednarodno priznana vrhunska strokovnjaka za diagnostiko po načelih tradicionalne evropske medicine, še posebej Hildegardine medicine.

Želite spoznati svoja napačna prepričanja, želite srečno, zdravo, bogato življenje – vse to si zaslužite, ker tako želi Bog. Tudi z materialnimi dobrinami ni nič narobe, kajti mi živimo v materialnem svetu. To ni osebna rast, to ni duhovnost, to je učenje in pot do modrosti, do vedenja, do vere. Vera je vedenje, je modrost. Ni slepo zaupanje, sledenje. Zdaj razumete, kdaj lahko z vero premaknete goro in zakaj vam tega doslej ni uspelo. Vera je le ena od kreposti, o katerih je sv. Hildegarda pisala. Pot do lepšega je v spoznavanju sebe in v razvijanju kreposti. Na tej poti vas bova podpirala, vam odstirala skrivnosti, da boste končno stopili na pot, ki je za vas najboljša in katero ste si že dolgo izbrali, le da je bila doslej zastrta z meglico nevedenja in nezaupanja.

Pri nas vas podpiramo in svetujemo kako ohranjati zdravje tako, kot so svetovali sveta Hildegarda, Paracelsus, Mesmer in številni drugi.

Pri nas lahko dobite vse, po originalnih receptih iz 12. stoletja, narejene izdelke.

Naročite se lahko tudi na celostno diagnostiko po starodavnih metodah, kjer ugotovimo stanje telesa in duše in skupaj začrtamo vašo novo pot. K temu prvemu obisku smo dodali brezplačni prehranski načrt po načelih sv. Hildegarde.

Delujemo po Hildegardinih zlatih načelih zdravja:

 1. najprej Narava
 2. Ora, Lege et Labora
 3. Redno razstrupljanje (ventuze, moxa, savna, hruškov med, ..)
 4. Disciplina
 5. Zdravilna hrana

 Center magnetizma

Ste bili kdaj razočarani, da alternativna metoda ni delovala pri vas. Potem še ne veste za magnetizem, iz katerega so razni mojstri izpeljali nešteto novodobnih metod, ki imajo eno veliko pomanjkljivost: zaradi neznanja in nedostopnosti do starih spisov so si izmislili metode z zvenečimi imeni, ki so le košček iz mogočnega magnetizma.

Tudi hipnoza je nastala tako, ker Anglež Braid ni razumel magnetizma in globokega stanja med seanso. Mislil je, da pacienti spijo in metodo poimenoval hipnoza po grški boginji spanja Hypnosis. Torej je magnetizem potoval naprej okrnjen. In še nekaj zelo pomembnega je treba vedeti: magnetizem je ponovno obuditev izpred tisočletij doživel v 18. stoletju na stari celini, v Evropi in ne v Ameriki, od koder prihajajo vse te silne zdravilske metode, ki so iztrgane iz celote, magnetizma.

Magnetizem je starodavna metoda in edina, ki zmore telo spet pripeljati v ravnovesje, odpravlja najgloblje blokade in vzroke, ki so pripeljali do bolezni, psihičnih in fizičnih.

Je pa res, da mora tisti, ki izvaja magnetizem, razviti izjemne notranje moči, preseči marsikatero staro prepričanje, razviti izjemno empatijo do soljudi, s katerimi sodeluje v procesu, ker jim le tako lahko uspešno pomaga. In tudi tisti, ki išče pomoč, mora zaupati v magnetizem in magnetizerja.

Analiza osebnosti – psihološka koda človeka

Z notranjim uvidom in diagnostiko zapisov na obrazu naredimo popolno analizo osebnosti. Več je tu.

V redu, naredili smo analizo osebnosti. Kaj je naslednji korak?

Potem vam priporočamo, da se udeležite dogodka MAGNETIZEM – MAGIJA ŽIVLJENJA, ki bo harmoniziral vse moči vaše duše. občutili boste izjemno veselje do življenja. Ko začutimo veselje do življenja, potem je v življenju vse mogoče.

O skupinskih dogodkih vas bomo sproti obveščali, lahko pa se prijavite na naša obvestila: e-naslov: klinika@tradicionalna-medicina.si

 

Cenik

Analiza osebnosti – psihološka koda človeka – 250,00 EUR

 

Naročanje

T: 064 23 55 11

E-naslov: klinika@tradicionalna-medicina.si