Naslovnica/Zdravilna hipnoza
Zdravilna hipnoza 2018-09-26T10:40:45+00:00

ZDRAVILNA HIPNOZA

Nič in nihče ne more pozdraviti nobene bolezni. Vse, kar lahko naredimo je, da pomagamo notranjemu alkimistu, da lažje opravi svoje delo.

Aureolus Theophrastus Bombastus Von Hohenheim, Paracelsus

Vsega se lahko naučite iz knjige avtorja mag. Uroša Plantana, ki jo lahko naročite tu!

 

PONAVLJAMO TA IZJEMNO USPEŠEN TEČAJ  – PRIČNEMO 30. SEPTEMBRA

Cena: 470 EUR.

Znanje zdravilne hipnoze je odlična podlaga za nadaljnje učenje magnetizma!

Vsebina je tu: http://www.tradicionalna-medicina.si/zdravilna-hipnoza-2

Najlepša je pot, ki nas vodi v globine nas. Ko smo sposobni pogledati v najgloblje kotičke svojega notranjega bivanja, tudi najbolj temačne, se nam odprejo poti, o katerih smo prej lahko le sanjali.

Terapevti zdravilne hipnoze so več kot desetletje na poseben način vodili in pospremili v globino duše neopisljivo število brezupnih, osamljenih, izgubljenih, bolnih čutečih iskalcev boljšega življenja, brez bolezni, psihičnih in fizičnih težav.

Predstojnik Hildegardine klinike, mag. Uroš Plantan, se je kot ustanovitelj in začetnik prave terapevtske hipnoze v Sloveniji v svoji dolgoletni praksi srečeval z množico raznovrstnih težav. Kako uspešna je bila hipnoterapija, pričajo še vedno številna pisma zahvale, ki prihajajo še po mnogih letih. V hipnozi gremo do svojih virov, ki jih je Paracelsus imenoval notranji alkimist in jih pravilno uporabimo. 

S hipnozo lahko pridemo do največjih globin notranjega uma, notranjega vesolja, lahko vplivamo na osrednji živčni sistem, na avtonomni živčni sistem, organe, imunski sistem, nevroendokrilni sistem, telesne bolečine, .. Zdravilna hipnoza je v veščih rokah izjemno močno orodje pri ugotavljanju podzavestnih procesov, vzorcev, želja, samopodobe, sproščanja, hitrega pomnjenja in hitrega priklica, .. zdravljenja notranje bolečine, .. popolne sprostitve uma-telesa, ..

Hipnoza je okno v notranje vesolje, v svojo globino, okno vase. Čudovito darilo narave je, saj lahko skozi to okno pogledamo globoko vase in vidimo kaj povzroča naše bolečine, kaj nam pogosto barva nebo temno sivo, zakaj v našem dnevu ni ljubezni, čemu toliko strahu povsod okrog, od kod sila, ki nas želi raztrgati.

S hipnozo odpremo vrata do svoje tišine, globine. Je orodje za poslušanje sebe, za odkrivanje, raziskovanje, iskanje vzrokov sedanjih neravnovesij in zdravljenje. Znaki neravnovesja, ki jih čutimo kot neizmerno žalost, stalno ali pogosto ponavljajočo se bolečino ali karkoli, kar nam pogosta barva nebo temno sivo, so rezultat podzavestnega mehanizma. 

Besede, sprejete v podzavesti osebe, ne zdravijo. Zdravilna moč je v notranjem umu, ki s svojo modrostjo in znanjem ter svojimi viri energije zna, tako kot radoveden, igriv otrok, sprejeti, raziskati in razviti ključne ideje terapevta zdravilne hipnoze.