Naslovnica/Uncategorized/Prvo letošnje srečanje prijateljev svete Hildegarde

Prvo letošnje srečanje prijateljev svete Hildegarde

 

Drugo srečanje Hildegardinih modrosti je za nami!

Zelo je razveseljivo in fascinantno videti, da je tudi v naši deželi zelo veliko zanimanje za modrosti svete Hildegarde in njena zdravila. Vedno več ljudi išče zdravje v raznih zdravilnih metodah in ko jih pot pripelje do Hildegarde, so veseli in hkrati presenečeni, da to obstaja tudi pri nas.

Njeno učenje o zdravljenju je nekaj izjemnega, saj ni dobivala medicinskih izkušenj niti ni zbirala znanj v ljudskem in samostanskem zdravljenju. Vso znanje je dobila skozi vizije in po nareku Boga. Do danes ni nobenih podobnih zapisov, ki bi vsebovali tako raznotero in obširno znanje, s področja nastanka vsega, teologije in zdravljenja.

V Hildegardini modrosti in vedenju o življenju, duhovnosti in zdravju najdemo nasvete o zdravi prehrani, naravnih zdravilih, uporabnih močeh rastlin, živali in kamnov, o božjih naravnih zakonih in nastanku sveta.

V soboto, 17. februarja je bilo že drugo srečanje prijateljev svete Hildegarde. Število članov Zveze hitro raste, kar kaže, da je želja po starodavnem znanju velika, kar naju veseli

Tudi vi lahko postanete član/ica Zveze prijateljev svete Hildegarde. Izpolnjen vpisni list pošljete po e-pošti na naslov:

klinika@tradicionalna-medicina.si ali

po navadni pošti na naslov HILDEGARDINA KLINIKA, V Murglah 67 F, 1000 Ljubljana.

Tukaj je VPISNI LIST

Srčno pozdravljeni,

Veronika in mag.Uroš Plantan
Predstojnika HILDEGARDINE KLINIKE

 

 

Objavil | 2018-03-20T12:44:51+00:00 februar 20th, 2018|Uncategorized|Komentarji so izklopljeni za Prvo letošnje srečanje prijateljev svete Hildegarde