Naslovnica/Knjiga HIPNOZA IN HIPNOTERAPIJA
Knjiga HIPNOZA IN HIPNOTERAPIJA 2017-11-13T12:00:12+00:00

HIPNOZA IN HIPNOTERAPIJA
PRIROČNIK ZA SAMOSTOJNO UČENJE

Priročnik je napisan tako, da lahko radovedni bralec postane mojster hipnoze in hipnoterapije. Natančna navodila in jasni postopki hipnotiziranja omogočajo tudi popolnemu začetniku hitro napredovanje. Za učenje hipnotiziranja je potrebno le nekaj minut.

Prikazane in pojasnjene so različne tehnike indukcije, s katerimi lahko hipnotiziramo tudi v nekaj sekundah. Dodane so skripte, ki so odlično pomagalo tako začetniku kot tistim, ki so se že srečali s hipnozo. To so skripte za odvajanje od kajenja, hujšanje, povečanje samozavesti, izboljšanje samodiscipline, izboljšanje spomina, izboljšanje učnih navad, povečanje prodajnega uspeha in druge.

Pojasnjeni so postopki kako sprožimo hipnotične pojave, kot so levitacija, katalepsija, pozabljanje, daljšanje in krajšanje časa.

Bolj zahtevni bralec bo v knjigi našel tudi enostavne postopke, s katerimi odpravimo fobije, kako zmanjšamo poškodbe, ki jih povzroče opekline. Prikazana je metoda, s katero preprečimo uničenje kože, ki se zgodi pri hudih opeklinah. Na ta način na primer je po dveh tednih izginula vsaka sled hude opekline, ki je nastala na obrazu pri eksploziji alkohola.

Poglavje o odrski hipnozi vpelje bralca v veščino nastopanja in hitrih indukcij ter v množico idej kako nastop narediti zanimiv in čaroben. Poglavje o športni hipnozi razkriva kako trenirajo najboljši na svetu.

Predstavljene so učinkovite in preizkušene tehnike regresije, s katerimi gremo lahko v času nazaj do začetka življenja v maternici in tudi v pretekla življenja, spoznamo, kaj se je dogajalo v času kome (operacija), ugotovimo, kje v telesu je shranjena premočna čustvena energija, s čim je povezana.

Zanimiva je tudi tehnika, s katero hipnotizirani vidi, kje v telesu je napačno razporejena energija (jo je preveč ali premalo).

Velikost A4 212 strani, cena: 48,50 EUR + poštnina.

V košarico.